Tekstgrootte: Voorkeuren

08-06-2018Nieuwe folder over Vroege Interventie

Nieuwe folder over Vroege Interventie

Werk is voor veel mensen een belangrijk onderdeel van hun leven. Wanneer iemand klachten krijgt waarvoor geen of onvoldoende medische oorzaak wordt gevonden, kan men zich angstig, somber, gefrustreerd of onbegrepen voelen. Dat kan ervoor zorgen dat iemand verzuimt van werk (of dat dit dreigt te gebeuren). Terugkeer naar het eigen werk kan dan als een probleem worden ervaren.

Zintens Arbeid en Gezondheid helpt bij de terugkeer naar werk. In een training van vijftien weken worden stappen gezet waardoor de cliënt weer de regie krijgt over zijn of haar eigen leven en werk. We coachen en begeleiden de cliënt niet alleen op de dagen dat hij of zij bij ons is, maar ook op het werk.We plannen werkbezoeken, waarin we samen met de cliënt en de werkgever bespreken hoe de terugkeer in werk verloopt en wat nodig is om deze terugkeer tot een succes te maken voor alle partijen.

Lees alles over de training in de nieuwe folder Vroege Interventie.

uitgelicht_4

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal