Tekstgrootte: Voorkeuren

30-03-2015Expositie Kleurrijke dames

Expositie Kleurrijke dames

Van maart tot medio mei 2015 is er op de begane grond van gebouw A aan de Heijenoordeseweg in Arnhem een schilderijententoonstelling te zien van kunstenaar Jos Kuster. Jos Kuster werkt voor De Onderwijsspecialisten op de school Het Prisma, gelegen naast RMC Groot Klimmendaal.

U kunt dit keer schilderijen zien van dames in vrolijke kleuren en in verschillende situaties. In vol ornaat, opgetut en met een lekker drankje! Schilderen is voor Jos Kuster een uiting in vorm en kleur. Hij hoopt dat zijn werk kleur geeft aan degene die het zien en ervan genieten.

Als u meer wilt weten over Jos Kuster, zijn werk en de prijzen van de schilderijen, vindt u aanvullende informatie bij de tentoonstelling.

uitgelicht_4

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal