Tekstgrootte: Voorkeuren

12-12-2018Even voorstellen: Eleonore Verhaak, revalidatiearts bij Zintens

Afbeelding: Eleonore Verhaak

Sinds september is Eleonore Verhaak revalidatiearts bij Zintens. In deze functie is ze betrokken bij de QuickScans, waarbij in één dag wordt beoordeeld of een patiënt in aanmerking komt voor een traject Vroege Interventie. Gedurende het traject verzorgt ze medische sessies over klachten, pijn en pijnprincipes, medicijnen en dergelijke. Daarnaast is ze beschikbaar bij vragen, problemen of voor nadere uitleg voor cliënten die de training Vroege Interventie volgen.

Eleonore: “Ik vind het heel mooi om te zien dat mensen die helemaal ontregeld zijn geraakt in zowel hun werk- als privésituatie, in relatief korte tijd zóveel kunnen leren dat ze hun leven weer kunnen opbouwen. Ik zie mensen hun eigen kracht weer terugvinden en weer terugkeren naar werk. In een paar weken gebeurt er dan zó veel.”

Expertisegebieden van Verhaak zijn onder andere chronische pijn, LTSH en arbeidsrevalidatie. De komende tijd zal zij zich focussen op het verbeteren van processen, het uitbreiden van het netwerk van Zintens en het verder verbeteren van de behandelprogramma’s.

uitgelicht_4

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal