Tekstgrootte: Voorkeuren

08-05-2015Digitaal platform voor mensen met beperking

Digitaal platform voor mensen met beperking

Eind april 2015 is het nieuwe digitale platform van Uniek Sporten gelanceerd. Dit digitale platform bestaat niet alleen uit een vernieuwde website, maar ook uit een eigen app! Met de app kunnen mensen met een beperking, net als op de website, een geschikte vorm van sport of bewegen vinden via hun smartphone. De app geeft een overzicht van welke sporten er zijn, inclusief filmpjes, locatie, tijden en contactpersonen.

Een informatief en interactief platform
Binnen het digitale platform van Uniek Sporten kunnen gebruikers een profiel aanmaken, waarmee ze zich kunnen koppelen aan de sportaanbieder waar ze actief zijn. Zo kunnen ze in contact komen met andere sporters. Ook biedt het platform het actuele regionieuws, het Paralympische nieuws en het nieuws van het Fonds Gehandicaptensport. Via de agenda krijgen gebruikers een overzicht van de lokale en landelijke activiteiten die de komende tijd plaatsvinden.

Uniek Sporten
Uniek Sporten is hét sportservicepunt op het gebied van aangepast sporten in de regio Arnhem. RMC Groot Klimmendaal werkt binnen Uniek Sporten samen met diverse partners om mensen met een beperking in de regio Arnhem aan het bewegen te krijgen. Meer informatie over Uniek Sporten en het nieuwe digitale platform, kunt u vinden op www.unieksporten.nl

uitgelicht_4

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal