Tekstgrootte: Voorkeuren

29-08-2014Cursus NAH in letselschade voor professionals

Zintens organiseert in samenwerking met Heling & Partners en Brein Support voor de derde keer voor professionals de cursus Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH) in de letselschadebranche. Deze drie organisaties begeleiden gezamenlijk veel cliënten met niet-aangeboren hersenletsel bij het hervinden van een passend evenwicht in hun leven. Helaas komt het nog vaak voor dat de gevolgen van dit hersenletsel niet of pas in een (te) laat stadium worden onderkend. De praktijk leert dat er nog steeds te weinig kennis is over de specifieke gevolgen van dit letsel. Om deze reden organiseren de organisaties gezamenlijk deze cursus.

De cursus wordt gegeven op de maandagen 8 en 15 september 2014, beide dagen van 16.00-20.30 uur. Op maandag 22 september is er een terugkomdag, waarbij onder andere gelegenheid is om eigen casuïstiek in te brengen.

Het is kort dag, maar voor de snelle beslissers zijn er nog enkele plaatsen vrij. Er zijn PE-punten toegekend: Hobéon SKO 2 punten, NIVRE 20 punten. Meer informatie over de cursus en de mogelijkheid tot aanmelding vindt u op deze webpagina van Heling & Partners.

uitgelicht_4

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal