Tekstgrootte: Voorkeuren

10-04-2015Arbeidsrevalidatie op de cover van AD Visie

Arbeidsrevalidatie op de cover van AD Visie

Het vakblad voor arbeidsdeskundigen, AD Visie, heeft in het aprilnummer ruim aandacht besteed aan arbeidsrevalidatie. Onze afdeling Zintens heeft hier samen met vier andere revalidatiecentra een bijdrage aan geleverd.

Uitzieken of aan het werk?
In het aprilnummer van AD Visie kunt u artikelen lezen over onder andere het belang van arbeidsrevalidatie en de struikelblokken die er nog zijn. Daarnaast worden professionals die werkzaam zijn in de arbeidsrevalidatie geportretteerd, waaronder Ap Hilhorst van Zintens.

Klik hier om de artikelen te lezen in PDF formaat.
 

uitgelicht_4

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal