Tekstgrootte: Voorkeuren

Klantervaringen werkgevers

Werkgevers hebben prettige ervaringen met de dienstverlening van Zintens. Hieronder leest u enkele reacties van werkgevers uit ons klantenbestanden.

  • ‘Werkgever Twentsche Papierfabriek gaat akkoord met de inzet van de werkgeversmodule ten behoeve van onze medewerker. Onze bedrijfsarts heeft Zintens speciaal voorgedragen, omdat eigenlijk gezien de afstand een ander revalidatiecentrum beter zou passen. Dus compliment aan jullie, maak het waar!’
     
  • ‘Vanuit mijn werk als consulent Arbeidsintegratie bij mijn werkgever ben ik in aanraking gekomen met Zintens. Onze bedrijfsarts is erg te spreken over de organisatie Zintens. Vandaar dit eerste contact en verwijzing.’

Wij nodigen u van harte uit om ook uw ervaringen met Zintens met ons te delen. U kunt hiervoor het contactformulier invullen.

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal