Tekstgrootte: Voorkeuren

Onze klanten

Zintens begeleidt cliënten op weg naar werk tijdens hun zoektocht naar mogelijkheden bij beperkende klachten. Tijdens deze zoektocht krijgen ze te maken met bijvoorbeeld een bedrijfsarts, arbeidsdeskundige, verzuimcoach, reïntegratiespecialist of verzekeringsarts. Dit zijn de verwijzers van Zintens. Daarnaast hebben mensen in veel gevallen ook te maken met een werkgever of leidinggevende door het verzuim ten gevolge van de klachten.

Het team van Zintens slaat de brug van de medische zorgbehandeling naar arbeidsre-integratie. Wij stemmen onze medisch specialistische kennis af op iedere specifieke situatie die te maken heeft met klachten of beperkingen en arbeid. Wij begeleiden daarin de cliënt, verwijzer en werkgever in het vinden van de passende vervolgstappen tijdens de weg naar werk.

Klantervaringen
De persoonlijke ervaringen van onze cliënten en andere klanten leest u via het menu of klik op: cliëntervaringen, verwijzerservaringen, of werkgeverservaringen.

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal